Belépés

Miklósné Szelecki Éva

2018-03-23
Adminisztrátor
1
118
A Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán végeztem angol műveltségterületen. 2009 óta foglalkozom nyelvoktatással. A HelenDoron Nyelviskolában ismerkedtem meg a korai nyelvtanítással, ezáltal tanultam meg, hogy a legjobb módszer a játék, amelyet a gyerekek örömként élnek meg.

Lajosmizsén 2015 óta dolgozom. Első évben angolt tanítottam  és napközit vezettem alsó tagozaton. 2016-ban első osztályt kaptam, ahol emelt szinten taníthattam a nyelvet. Nagy örömmel fogadtam, hogy újból első osztályos tanító néni lehetek, mivel már van rálátásom az iskolakezdés rejtelmeire. A sportosztályban az  angol- és a magyar nyelvet fogom tanítani.
Két óvodás gyermekem van. Kisgyermekes szülőként átérzem és megértem a mai családok nehézségeit, problémáit. Célom, hogy ezek megoldását segítsem és boldog, sikerekben gazdag iskolás éveket teremtsek mind a gyerekeknek, mind  a szülőknek. 

A párom is fiatal gyermekes anyuka. Mindketten türelmesek, empatikusak, ezért biztos vagyok benne, hogy jól kiegészítjük majd egymást.

 Szerencsés vagyok, hogy azzal a két dologgal foglalkozhatok, amit szeretek: az egyik a  gyerekek, a másik a nyelvoktatás! Hiszem, hogy ahány nyelvet beszélünk, annyi emberek vagyunk. Várom a gyerekeket sok szeretettel!
 
Képek

Facebook

Weboldal készítés: uniti.huKövess minket Facebookoninfo@lajosmizseiskola.hu - © Minden jog fentartva - honlap adatok