Belépés

Szilaj Katalin

2018-03-23
Adminisztrátor
1
106
Szilaj Kata vagyok, több mint 30 éve a pedagógus pályán.
Szeretek játszani, így a játékosság, a tevékenykedtetés valamint a mozgás mindig jelen van az óráimon. Képességfejlesztő feladatokat iktatok be a tananyagba, ahol csak lehet.
A kooperatív technikákat elsők között alkalmazom az iskolánkban. Ez a módszer a személyiségfejlesztés hatékony eszköze, csoportmunka, melyben nemcsak közösen, hanem egyénileg is kell dolgozni.  Sok olyan képességet fejleszt, ami az életben elengedhetetlenül fontos a munkahelyen: siker- és kudarctűrő képességük valamint önbizalmuk erősödik és a helyes önértékelésüket is segíti. Ezzel a módszerrel a tanórák élvezetesebbek, kötetlenebbek, mozgásosabbak. Közös csapatmunkára oktat és egyben nevel is.

A nevelésre is nagy hangsúlyt fektetetek. Vallom, ha megbeszéljük problémákat, közösen levonjuk belőle a tanulságokat, akkor a későbbi időkben már nem okoz gondot.
Mindig törekszem egy együttműködésen alapuló osztályközösségre, ahol a tanulók elfogadják egymást, és meglátják társaikban az értéket. Fontosnak tartom a közös élményszerzést, amelyet játékokkal, kirándulásokkal és különböző programok megszervezésével próbálom megteremteni.
Képek

Facebook

Weboldal készítés: uniti.huKövess minket Facebookoninfo@lajosmizseiskola.hu - © Minden jog fentartva - honlap adatok