eTwinning partnerintézmény vagyunk!

2022-08-29
Adminisztrátor
1
328

Szeretnénk megosztani az örömhírt, hogy iskolánk az eTwinning – európai iskolák közössége elnevezésű Erasmus+ program keretében végrehajtott projektje elnyerte a Nemzeti Minősített e-Twinning projekt címet.
Ez a cím nyilvános megerősítést nyújt az iskolának az európai együttműködésen alapuló munka keretében tanúsított elkötelezettségről a minőség és a nyitottság iránt.
Az elismerést az e-Twinning Magyarországi Szolgáltató Pontja, az Oktatási Hivatal Pedagógiai  Szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztálya ítéli oda azon projekteknek, amelyek megfelelnek egy nemzetközi, pedagógiai tanácsadó csoport által kidolgozott szempontrendszernek. Az értékelés figyelembe veszi a pedagógiai innovációt, a tudásmegosztás eszközeit, a partner intézmények közötti kommunikációt és a digitális kompetenciafejlesztés eszközeit.
Kiemelték az értékelésben  Adonyi Gabriella pedagógus szerepét, aki a CHRISTMAS IN EUROPE projektet koordinálta, amely projekt az értékelési kritériumoknak kiválóan megfelelt. Ezt a teljesítményt ismerték el azzal, hogy az „eTwinning partnerintézmény” táblát adományozták iskolánknak.
Képek