Tavaszi gála

2019-05-29
Adminisztrátor
4
740
Kitűnő produkciók, megérdemelt vastaps, jól megszervezett előadások.
Mindezek egyszerre jellemezték azt a jótékonysági gálát, amely 2019. május 8-án és 9-én került megrendezésre a Művelődési Ház mozi termében. A „Tavaszi Gála” két napján a közönség szórakoztatásáról és a remek hangulatról iskolánk felső tagozatos diákjai gondoskodtak. Az első gála napon az 5-6. évfolyamos osztályok léptek fel, míg a második napon a 7-8. évfolyamon tanuló osztályok mutatták meg magukat. A tisztelt publikum nagy élvezettel nézte a zenés, a táncos, a prózai, az egyéni és az egyéb kategóriába tartozó produkciókat. A két nyolcadikos műsorvezető 20 műsorszámot konferált be, ami azt bizonyítja, hogy sok lelkes, kreatív tanár és sok tehetséges tanuló alkotja a felső tagozatosok táborát.
Az osztályok több hetes kemény és kitartó felkészülését támogatták azok a szülők is, akik a díszletek és a ruhák elkészítésében önzetlenül segítették a felkészítő tanárok alázatos munkáját. Ennek köszönhetően vált ez a gála is a nagy összefogás gálájává.
A „Tavaszi Gála” jegy eladásából összegyűlt összeg az iskolánkban működő GYERMEKEKÉRT PLUSZ ALAPÍTVÁNY számlájára kerül. Ez az összeg a gyerekek jutalmazását, támogatását fogja szolgálni.
Köszönjük mindenkinek a segítséget!

A szervezők:
  • Balda Beatrix
  • Drabantné Gyurgyik Györgyike
  • Nagyné Balogh Mária
  • Sápiné Aczél Ágnes
  • Sápi Tiborné
Képek